Oogstfestijn! Feestelijke kerst pompoen recepten & decoratie

Oogstfestijn: Feestelijke kerst editie met pompoen!

In deze feestelijk kerst pompoen-editie van Oogstfestijn, hebben we de pompoen een lekkere kerst twist gegeven. Met heerlijke recepten, van hoofd- tot nagerecht voor je kerstdiner tot de tips over hoe je je kersttafel sfeervol met pompoen kunt decoreren.

 

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het magazine hier downloaden:

Maak een feest van wat de natuur je geeft!

Het magazine Oogstfestijn is een mix van ‘lekker bezig zijn in de natuur’, ‘DIY’, ‘lekker eten’ en ‘mooie natuurlijke producten’. Onder de noemer: ‘Maak een feest van wat de natuur je geeft’.

De afgelopen maanden is er een rijke oogst van pompoenen geweest. Een mooie gelegenheid om deze kersteditie van Oogstfestijn in het teken te zetten van de pompoen.

Bomvol leuke kado en decoratie tips!
Naast wintertips van tuinder Luuk voor je moestuin vind je in het magazine ook dit keer weer diverse leuke downloads met pompoen print om je kadootjes in te pakken of je tafel of huis feestelijk te decoreren.

Download bijvoorbeeld het leuke pompoen kadopapier om je kadootjes mee in te pakken. En versier en stijl je kadoos extra met de pompoenlabels die je ook in het magazine kunt vinden. Hiermee maak je je kadootjes nog feestelijker.

Illustratoren Marloes Veelenturf  en Bente van Gent hebben prachtige en sfeervolle pompoenposter gemaakt, waaronder de ‘My Sweet Pumpkin’ poster? Download deze gratis en print ze op mooi papier. Leuk om in te lijsten of met washi tape op te hangen.

En natuurlijk hebben we diverse pompoen recepten voor je. Een aantal recepten uit het magazine zullen binnenkort te vinden zijn op oogstuiteigentuin.nl. Maar kan je niet wachten kijk dan snel in Oogstfestijn het magazine.

En wil je nu al wat lekkers uitproberen? Kijk dan eens naar het recept: Hummus met spicy kruiden en pompoen op oogstuiteigentuin.nl.